Sneak Preview e-reisboek Costa de la Luz

 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  
  52
  Gedeeld

Het strand bij Tarifa, het zuidelijkste punt van onze ontdekkingsreis.
Het strand bij Tarifa, het zuidelijkste punt van onze ontdekkingsreis.
We zijn er bijna. Maar nog niet helemaal. We zijn momenteel druk bezig met de allerlaatste loodjes voor onze eerste e-reisboek over de nog onontdekte Spaanse Costa de la Luz. Deze digitale reisgids beschrijft het gebied tussen Tarifa en natuurpark Doñana. We controleren nu nog één keer alle zelfgemaakte kaarten, de namen, de vormgeving en de vele foto’s.
.
Onze cover. Je ziet de zon aan de kust van Chipiona.
Onze cover. Je ziet de zon aan de kust van Chipiona.

Een dikke, digitale reisgids

Een bereklus, want we hebben in totaal dik 480 pagina’s geproduceerd. Niet alleen pagina’s vol woorden. Vooral pagina’s met foto’s. We hebben ze geteld en zijn op 840 foto’s uitgekomen. Het geheel is voorzien van vele kaarten. Om jullie alvast een beetje lekker te maken presteren we een Sneak Preview van wat jullie binnenkort kunnen verwachten. Als we het ISDN-nummer binnen hebben, wordt de e-reisgids geupload.
.
De bezochte plaatsen (Kaart OpenstreetMaps)
De bezochte plaatsen (Kaart OpenstreetMaps)

Wanneer te koop?

De verwachting is dat het e-book boek vanaf midden februari te koop is. Je kunt de hele gids kopen of alleen bepaalde hoofdstukken aanschaffen van de gebieden die   jij   interessant vindt.
Allereerst maken we een exemplaar voor iBooks van Apple. Op termijn willen we werken aan een Epub3-versie die geschikt is voor moderne e-readers.
Vejer de la Frontera-pagina
Vejer de la Frontera-pagina

Wat gaat het kosten?

We zitten nog te dubben over de prijs. We willen het namelijk niet te duur maken, zodat het ook leuk is voor mensen die niet naar de Costa de la Luz gaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de verhalen en de foto’s. Maar te goedkoop is ook niet realistisch, want ja, we zijn er wel dik een jaar mee bezig geweest.
Hebben jullie een prijs in je hoofd voor een dergelijk digitaal boek? Laat het ons weten. We zijn benieuwd.
.
Voorpagina van hoofdstuk Cádiz
Voorpagina van hoofdstuk Cádiz
.
PS:. Als dit e-reisbook is gepubliceerd gaan we aan de slag met het noordelijke deel van deze kust. Dat loopt van Doñana tot de Portugese grens en het Spaanse plaatsje Ayamonte.
.
Sanlúcar de Barrameda
Sanlúcar de Barrameda
.
Een kleine collage van inhoudsopgave in IBooks van Apple. Hier een paar pagina's uit het hoofdstuk over El Puerto de Santa María.
Een kleine collage van inhoudsopgave in IBooks van Apple. Hier een paar pagina’s uit het hoofdstuk over El Puerto de Santa María.
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz
Prijs 16,99 euro, 488 pagina’s, 840 foto’s. Meer info over e-reisgids? klik hier. Of ga direct naar: de Apple bookshop alleen met Safaribrowser 

 • 48
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  
  52
  Gedeeld

20 gedachtes over “Sneak Preview e-reisboek Costa de la Luz

 1. Truus

  Ik volg even, heb zeker interesse, ziet er goed uit! Hopelijk staat het boek niet alleen vol met allerlei kerken, maar juist de leuke dorpjes, straatjes, markten, uitzichtpunten ect.

 2. Per hoofdstuk of deelgebied zo’n 2,50 a 3,00 euro.
  Ik zou voor 20 euro het digitale exemplaar wel aanschaffen en zeker als ik er tzt naar toe zou willen gaan.

 3. marie peters

  Geweldig mooi, super interessant. De prijs zo lastig 15 Euro voor alle blz te weinig, 40 Euro voor e-book te duur. Per hoofdstuk, beschreven plaats 3,00 Euro optie. Geen idee wat een goede prijs is. Ligt ook aan hoeveel exemplaren zouden jullie moeten verkopen om uit de kosten te komen. Succes met beslissen

  1. Zeer nuttig om te lezen! Die 40€ is inderdaad erg duur. Maar je adviezen – en die van anderen – helpen ons behoorlijk op weg. Dankjewel Marie (en nog gefeliciteerd!!)🍾

 4. Geert en Ineke Brans

  Ziet er goed uit hoor, wat een klus. Lastig om iets over een prijs te zeggen .
  Wij gaan dus naar Marokko en doen Tarifa en het gebied aan in voorjaar.
  Houden jullie op de hoogte. Succes met het uitbrengen van het boek.

 5. Geert en Ineke

  Wat opwindend om te lezen dat jullie al zover zijn. De smalle straatjes van Cadiz. Geweldige ervaringen. En zo waar. We gaan het straks zien. Zullen wel te laat zijn om te corrigeren. Hopend op veel belangstelling wensen wij Smuikje veel succes.

 6. Ziet er vast prachtig uit. Ja wat moet het kosten dat is moeilijk. Waar denken jullie zelf aan? In ieder geval reserveer ik er vast een. Wanneer gaan jullie weer richting Spanje?

  1. Dank je! We zetten een exemplaar digitaal klaar! De prijs. In ieder geval flink goedkoper dan de papieren collega’s. Maar we zijn benieuwd wat mensen ervoor willen betalen. En wat Spanje (Portugal) betreft. Zo rond midden febr gaan we weer op pad om boek nummer 2 uit te werken.

Reacties zijn gesloten.