Onze e-reisgidsen over Spanje + recensies

Onze e-reisgidsenreeks over de onontdekte gebieden in Spanje, verkrijgbaar bij Apple Books of Boekenbestellen.nl. De e-reisgidsen die écht alles laten zien.
Onze e-reisgidsenreeks over de onontdekte gebieden in Spanje, verkrijgbaar bij Apple Books of Boekenbestellen.nl. De e-reisgidsen die écht alles laten zien.

Op deze pagina zie je welke e-boeken we uitgeven en wat onze lezers ervan vinden. We richten ons tegenwoordig op de productie van e-reisgidsen die, zo vinden wij, écht alles van een bepaalde streek laten zien. De nadruk ligt op de relatief onbekende gebieden van het mooie Spanje. 

Camper Smuikje is ons vervoersmiddel, maar we maken de reisgidsen voor iedereen. Dus niet alleen voor de camperaar, maar ook voor de camping- , hotelliefhebber of huisjeshuurder.

De reeks over Spanje is nog jong. In de loop van de tijd worden meer digitale producten toegevoegd. Onze productie is vooralsnog bescheiden. We zijn immers met onze camper maanden in een provincie onderweg, want we willen dat de lezer waar voor zijn of haar geld krijgt. Vandaar onze claim: de e-reisgidsen die écht alles laten zien.

Recensies e-reisgidsen over Spanje

Leesboek. Waardeert de reisgids met een 9 uit 10
Peter Leunissen – 19 okt, 2019

Costa de la Luz Zuid – Zeer leesbaar boek door prettige stijl en nuchtere toon. Rijkelijk voorzien van fraaie illustraties en kaartjes. Echt een boek om een maand voor vertrek te kopen want het zorgt gegarandeerd voor voorpret. Echt een reis-leesboek. (Bron Boekenbestellen.nl)

Aanwinst vakantievoorbereiding. ★★★★★
by G.F.Z. – Feb 17, 2019

Costa de la Luz Zuid – Vakantievoorpret en voorbereiding: lees dit boek! Prachtige foto’s, kaarten en links naar websites. Een vlot te lezen book dat uitgebreid de omgeving, cultuur en geschiedenis beschrijft en laat zien (ook datgene dat niet de moeite waard lijkt). Ik ben eerder in Costa de la Luz geweest en weet nu wat ik heb gemist. Het volgende bezoek wordt een heel andere beleving. (bron: Apple Books Nederland)

Costa de la Luz Zuid ★★★★★
by AlieSpanje – Mar 17, 2018

Ik heb wel eens rondgedwaald in steden als Jerez de la Frontera. Ik zou er zeker meer aan gehad hebben als ik het E-book Costa de la Luz Zuid bij de hand had gehad van Janine Stougie en Walter Devenijns. Super gedetailleerd, mooie foto’s verwijzingen naar plekken die anders moeilijke te vinden zijn in een land waar bewegwijzering niet op 1 staat. En omdat niemand zin heeft te betalen voor een gebied waar je helemaal niet komt, zijn ook delen te koop. Super sympatico! Nu snel verder lezen want dit boek is ook prima geschikt om bij weg te dromen als je even niet daar bent. Verheug me nu al op het volgende deel. (bron: Apple Books Nederland)

Voor de echte strandwandelaar is de route van Tarifa naar Playa de los Lances een aanrader. (Reisgids Spanje).
Voor de echte strandwandelaar is de route van Tarifa naar Playa de los Lances (Costa de la Luz Zuid) een aanrader.
Een filmpje over El Puerto de Santa María (YouTube 2,16 min.).
Een filmpje over El Puerto de Santa María (YouTube 2,16 min.).

Zo moet een toeristische gids gemaakt worden. ★★★★★
by WillemThs – Feb 21, 2018

Costa de la Luz Zuid – Toen ik vernam wat deze twee journalisten van plan waren was ik zeer sceptisch. Maar het resultaat is een bijzonder rijk geïllustreerde gids met teksten die niet door toeristische diensten werden ingefluisterd. Deze mensen deden bljkbaar erg veel moeite om een gids te maken van een relatief onbekend stuk Spanje. Nu blijken ook de grote voordelen van digitaal publiceren. Het komt op geen pagina meer aan. Een foto kan er altijd nog bij. Ik betaal met veel plezier voor een dergelijk werk. En ik hoop dat gans Spanje snel coveren. En tegenover de vele zogezegd gratis apps heeft dit boek ook nog eens het voordeel dat je nergens met ongevraagde advertenties wordt geconfronteerd. (bron: Apple Books België)

Costa de La Luz Zuid ★★★★★
by Dexter 550 – Feb 20, 2018

Een hele mooie e-reisgids voor camperaars. Compleet en informatief, gedetailleerd met duidelijke plattegronden en mooie foto’s. Het maakt me nieuwsgierig, wij gaan zeker dit gebied bezoeken. (bron: Apple Books Nederland)

Mooi reisboek ★★★★★
by jan en saskia – Apr 10, 2019

Costa de la Luz Noord – Wij waren heel benieuwd naar de Costa de la Luz en het Doñana park, ter voorbereiding op onze volgende reis hebben we dit boek aangeschaft en gelezen. Het is heel informatief en voldeed geheel aan onze verwachting. Het is duidelijk merkbaar dat de schrijvers er zelf zijn geweest. Dit hebben wij als heel positief ervaren (bron: Apple Books Nederland).

NKC logo. (Reisgids Spanje).

Magazine NKC Kampeerauto
– nr 7, 2018 – Costa de la Luz Zuid

Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina’s vakantieplezier, talloze foto’s, en tientallen informatieve kaarten. (Bron: NKC Kampeerauto, nr 7 – 2018)

Magazine NKC Kampeerauto
– nr 3, 2019 – Costa de la Luz Noord

Het is een uitgebreid kijk- en leesboek. In totaal hebben de twee 26 steden bezocht en zijn er tientallen kaarten bijgevoegd. (Bron: NKC Kampeerauto, nr 3 – 2019)

Het prachtige strand bij Atlanterra (Tarifa-Zahara de los Atunes) is meestal leeg. (Reisgids Spanje)
Het prachtige strand bij Atlanterra (Tarifa-Zahara de los Atunes – Costa de la Luz Zuid) is meestal leeg.

Op Facebook:

Blog Cádiz NL – Vakantie en wonen in de provincie Cádiz
– april 2019

Voor wie naar de Costa de la Luz gaat. Dit zijn zeer prettig geschreven e-books om bij je te hebben.

Alie van der Kleij
– april 2019

De afgelopen maanden hebben wij aan de Costa de la Luz gekampeerd en aan de hand van deze boekjes heel leuke tochten gemaakt! Aanrader!

Twitter

Camperjoy @Camperjoy_NL
– juni 2019

Heel mooi reisboek. Veel inspiratie en op praktische wijze beschreven. Geen commercieel VVV-gedoe… Echt een aanrader.

Naar boven

Reisgidsen Costa de la Luz Zuid & Noord:

Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Noord (Apple)
Prijs 15,99 euro, 294 pagina’s, 425 foto’s en 48 kaarten. Meer info? Klik hier. Interesse?  Ga dan naar: Apple Book Store 
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Noord (Pdf)
De digitale reisgids over de groene gordel onder Sevilla (Doñana, Costa de Islantilla) is nu verkrijgbaar als pdf.
Prijs 15,99 euro, 294 pagina’s, 425 foto’s en 48 kaarten. Meer info? Klik hier.
Interesse? Ga dan naar Boekenbestellen.nl
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Zuid (Apple)
Ontdek het onbekende Spaanse zuiden. Volgens Lonely Planet een van de top-10 regio’s in de wereld. Prijs 16,99 euro, 488 pagina’s, 850 foto’s en 3 filmpjes. Meer info over e-reisgids? klik hier. Of ga direct naar: Apple Book Store
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Zuid (Pdf)
Ontdek het onbekende Spaanse zuiden. Volgens Lonely Planet een van de top-10 regio’s in de wereld. 16,99 euro, 488 pagina’s, 850 foto’s en 3 filmpjes. Meer info over e-reisgids? klik hier. Of ga direct naar: Boekenbestellen.nl 

Reisgidsen Cabo de Gata – Costa de Almería

Sopalmo ligt tegen het noorden van natuurpark Cabo de Gata aan (YouTube 0,19 se.).
Sopalmo ligt tegen het noorden van natuurpark Cabo de Gata aan (YouTube 0,19 sec.).
Advertentie: e-reisgids Cabo de Gata - Costa de Almería (Apple)
Voorpagina e-reisgids Cabo de Gata - Costa de Almería

De e-reisgids over Cabo de Gata – Costa de Almería is een echt kijk- en leesboek met veel details, honderden foto’s, tientallen kaarten, films en wandelroutes. Prijs: 18,99 euro. Meer info? Klik hier.
Interesse? Ga naar: Apple Bookstore

Advertentie: e-reisgids Cabo de Gata - Costa de Almería (Pdf)
Voorpagina e-reisgids Cabo de Gata - Costa de Almería

De e-reisgids over Cabo de Gata – Costa de Almería is een echt kijk- en leesboek met veel details, honderden foto’s, tientallen kaarten, films en wandelroutes. Prijs: 18,99 euro. Meer info? Klik hier.
Interesse? Ga dan naar: Boekenbestellen.nl

Naar boven

De kleinere reisgidsen over Spanje:

Niet iedereen zal de hele costa of provincie willen bezoeken. Daarom hebben we aparte, kleinere en goedkopere reisgidsen gemaakt voor bepaalde steden of gebieden. Als je bijvoorbeeld alleen Cádiz bezoekt, zal de digitale gids over de ‘Parel van het Spaanse zuiden’ met z’n 150 pagina’s & 235 foto’s je van voldoende informatie voorzien.

  • Inmiddels zijn er ook gidsen verschenen met informatie over de levendige havenstad Almería en omgeving, en de altijd groene bergketen Sierra de los Filabres met het verlaten mijndorp Las Menas. Enkele voorbeeldpagina’s kun je in de fotogalerij vinden.

Naar boven

Filmpje reisgids Costa de la Luz Noord

Virtuele rondleiding van reisgids Costa de la Luz Noord (YouTube 3,16 min.).
Virtuele rondleiding van reisgids Costa de la Luz Noord (YouTube 3,16 min.).

Naar boven

Onze andere e-boeken:

Advertentie: De Zwolse, 200 jaar venster op de wereld (Apple)
Prijs 8,99 euro. 202 pagina’s, ruim 140 foto’s en illustraties. Meer informatie? Klik hier. Of ga direct naar: Apple Book Store
e-Pubversie: De Zwolse, 200 jaar venster op de wereld (e-Pub/Pdf)
Prijs 8,99 euro. 202 pagina’s, ruim 140 foto’s en illustraties. Te koop bij: Boekenbestellen.nl

Recensie De Zwolse (Courant)

De Zwolse – Authentiek ★★★★
by Basdik – Mrt 7, 2019
Vlot vertelde, fijn geïllustreerde geschiedenis van de opkomst en ondergang van een krant. Fraai beeld van twee eeuwen persgeschiedenis (bron: Apple Books Nederland).

Advertentie: e-book De Paasheuvel tussen goed & kwaad (Apple)
Voorpagina e-book PaasheuvelGratis. 90 pagina’s. Meer informatie? Klik hier. Of ga direct naar: Apple Book Store

Naar boven