Onze e-reisgids over Costa de la Luz Zuid

 • 147
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 19
 •  
 •  
  166
  Gedeeld

Zicht op de ongerepte kust bij Playa del Cañuelo (Atlanterra)

  Zicht op de ongerepte kust bij Playa del Cañuelo (Atlanterra). Eigen foto

Bijna 500 pagina’s vakantieplezier met 840 foto’s. Tientallen informatieve kaarten. Dat biedt onze e-reisgids over de Zuid-Spaanse kust Costa de la Luz, het land van de glimlach. Het is een digitaal leesboek dat ook veel kijkplezier biedt. Het laat het onbekende deel van Spanje zien waarvan de kust niet is dicht gebouwd met beton.

Acht maanden onderweg

Ons e-book hebben we gemaakt na een reis met onze camper van acht maanden langs de prachtige kust en in het indrukwekkende binnenland. We hebben alle steden en dorpen bezocht en er kritisch rondgedwaald op zoek naar bijzondere plekjes en andere wetenswaardigheden.

De kathedraal van Jerez de la Frontera
De kathedraal van Jerez de la Frontera. Eigen foto

15.000 foto’s

Bij wijze van spreken werd elke zandkorrel tegen het licht gehouden door te wandelen, te fietsen met onze sterke e-bikes en te reizen met ons lieve wezentje, camper Smuikje. Zo’n 15.000 foto’s maakten we tijdens onze maanden durende rondreis langs de Costa de la Luz. De teksten werden onderweg geschreven, terwijl de opmaak van het e-book, het sorteren van de berg foto’s en het maken van de tientallen kaarten nog eens vier maanden duurde.

Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina’s vakantieplezier, talloze foto’s, en tientallen informatieve kaarten. Bron: NKC Kampeerauto, nr 7 – 2018
Ik heb het boek gedownload en ben onmiddellijk naar het hoofdstuk over Cádiz gegaan. Omdat ik daar al eens geweest ben. Ik was benieuwd wat jullie ervan maakten. Het was veel beter dan ik verwachtte. Zowel de zeer uitgebreide inhoud als de zeer aantrekkelijke layout zijn mij zeer bevallen. Dat is natuurlijk het voordeel van een ebook. Het komt op een pagina meer of minder niet aan. Proficiat. Mail: Wim Thys

Wat we zelf maar al te vaak in de reisboeken misten (te oppervlakkig, te commercieel), hebben we nu goed gemaakt met de publicatie van dit rijk geïllustreerde e-reisboek. Dankzij onze digitale gids kun je al vooraf genieten van dit deel van Spanje. Bovendien is ons e-book makkelijk mee te nemen op tablet of mobiele telefoon.

De bezochte plaatsen en streken.
De bezochte plaatsen en streken.

Het land van de glimlach

Ondanks de soms moeilijke economische situatie met hoge werkloosheidcijfers waren de inwoners vriendelijk. Vandaar de ondertitel ‘Het land van de glimlach’. We zagen veel mooie dingen. Hoe de tonijn wordt gevangen en verwerkt. Waar de mooie wandelingen zijn. De sherry-bodega’s zijn bezocht, waarvan er één een speciale hal heeft met prachtige oude meesterwerken. Bezorgd zijn we wel over het mooie natuurgebied Doñana dat bedreigd wordt door dorstige aardbeientelers en een veranderend klimaat.

Costa de La Luz Zuid ★★★★★ (iTunes Nederland) by Dexter 550
Een hele mooie e-reisgids voor camperaars. Compleet en informatief, gedetailleerd met duidelijke plattegronden en mooie foto’s. Het maakt me nieuwsgierig, wij gaan zeker dit gebied bezoeken.
Als je van garnalen en allerlei soorten kreeft en krab houdt, is Romerijo in El Puerto de Santa María dé plek.
Als je van garnalen en allerlei soorten kreeft en krab houdt, is Romerijo in El Puerto de Santa María dé plek.

19 Hoofdstukken

Dit e-reisboek toont de costa tussen Tarifa en Doñana bij Sanlúcar de Barrameda. Het telt 19 hoofdstukken met daarin bijzondere aandacht voor onder meer Tarifa, de Romeinse opgraving Baelo Claudia, Vejer de la Frontera, El Puerto de Santa María en Cádiz. Alleen het hoofdstuk Cádiz telt al 87 pagina’s met veel informatie en bijzondere foto’s.

Hoofdstukken zijn ook los te koop

Je kunt de belangrijkste hoofdstukken van onze e-reisgids ook los kopen. Hieronder zie je het totale overzicht van wat we aanbieden via iBooks.

Je kunt ons e-reisboek ook per hoofdstuk kopen.
Je kunt ons e-reisboek ook per hoofdstuk kopen.

Apple Books & pdf

Het is een e-book voor de Apple-bezitters (Apple (i)Books). Er is onlangs ook een pdf-versie gepubliceerd. We vragen 16,99 euro voor deze dikke, digitale pil. Dat vonden we een redelijk prijs. Ons product moet niet te duur worden, zodat het ook leuk blijft voor mensen die niet naar de Costa de la Luz gaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de verhalen en de foto’s. Maar te goedkoop is ook niet realistisch, want ja, we zijn er wel dik een jaar mee bezig geweest.

Costa de la Luz Zuid ★★★★★ (iTunes Nederland) by AlieSpanje
Ik heb wel eens rondgedwaald in steden als Jerez de la Fronteira. Ik zou er zeker meer aan gehad hebben als ik het E-book Costa de la Luz Zuid bij de hand had gehad van Janine Stougie en Walter Devenijns. Suoper gedetailleerd, mooie foto’s verwijzingen naar plekken die anders moeilijke te vinden zijn in een land waar bewegwijzering niet op 1 staat. En omdat niemand zin heeft te betalen voor een gebied waar je helemaal niet komt zijn ook delen te koop. Super sympatico! Nu snel verder lezen want dit boek is ook prima geschikt om bij weg te dromen als je even niet daar bent. Verheug me nu al op het volgende deel.

E-reisgids over het noordelijke deel van de Costa de la Luz is uit!

Nu ons eerste e-reisboek is afgerond zijn we aan de slag gegaan met nummer 2 over het noordelijke deel van de Costa de la Luz.  Het gebied dat loopt van Sanlúcar de Barrameda tot aan de Portugese grens met bekende toeristencentra als Islantilla en Ayamonte. We staan ook uitvoerig stil bij het beroemde natuurpark Doñana.

Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz (Apple)
Prijs 16,99 euro, 488 pagina’s, 840 foto’s.  Bestellen? Ga dan naar: de Apple bookshop alleen met Safaribrowser 
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz (PDF)
Prijs 16,99 euro, 488 pagina’s, 840 foto’s. Meer info over e-reisgids? klik hier. Of ga direct naar: Boekenbestellen.nl 
Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Noord (Apple)
Prijs 15,99 euro, 294 pagina’s, 425 foto’s en 48 kaarten. Meer info? Klik hier. Interesse?  Ga dan naar: Apple Book Store 
Advertentie: e-reisgids Doñana (Apple)
Prijs 8,99 euro, 146 pagina’s, 212 foto’s, 25 kaarten en een filmpje. Meer info? Klik hier. Interesse?  Ga dan naar: Apple Book Store 

 • 147
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 19
 •  
 •  
  166
  Gedeeld

8 gedachtes over “Onze e-reisgids over Costa de la Luz Zuid

 1. Ik,heb het boek gedownload en ben onmiddellijk naar het hoofdstuk over Cadiz gegaan. Omdat ik daar al eens geweest ben was ik benieuwd wat jullie ervan maakten. Het was veel beter dan wat ik verwachtte. Zowel de zeer uitgebreide inhoud als de zeer aantrekkelijke layout zijn mij zeer bevallen. Dat is natuurlijk het voordeel van een ebook. Het komt op een pagina meer of minder niet aan. Proficiat. Ik hoop binnenkort het hele boek door te nemen.

 2. Pierre

  Hoi allebei..! Ik ben de eerste koper als het beschikbaar is voor Androit. Maak nog vele leuke reizen in goede gezondheid.! Ik volg jullie, dus je hoeft niet speciaal te melden als het boek voor Androit uit is… succes !

Reacties zijn gesloten.