Op naar een jaar van troost, een omarming of een kus

Lieve vrienden van Camper Smuikje. Het jaar 2020 zullen we ons nog lang herinneren. Het mondkapje werd onze nieuwe ‘vriend’. Wat 2021 brengt, weten we niet. We hopen dat het een leuker, maar vooral een beter jaar wordt. Een jaar van troost, met een omarming, handdruk of een kus. Laten we proosten op elkaar. Om ergens in 2021 te kunnen proosten mét elkaar. Liefs!
Lieve vrienden van Camper Smuikje. Het jaar 2020 zullen we ons nog lang herinneren. Het mondkapje werd onze nieuwe ‘vriend’. Wat 2021 brengt, weten we niet. We hopen dat het een leuker, maar vooral een beter jaar wordt. Een jaar van troost, een omarming, handdruk of een kus. Laten we proosten op elkaar. Om ergens in 2021 te kunnen proosten mét elkaar. Liefs, Walter & Janine

12 gedachtes over “Op naar een jaar van troost, een omarming of een kus

 1. Marie Peters

  Ook voor jullie moge 2021 het jaar van de 9mmekeer worden
  Eindelijk naar normale contacten
  Geen gezoek meer naar waar kan ik nog eten halen.
  Menselijke normale contacten.
  Oké het 3x kussen schaffen wij af dat word 1x.
  Fysiek contact zo belangrijk.
  Blijf gezond!

 2. Dick Hogenkamp

  Troost je met de gedachte, dat als je mondkapje je nieuwe vriend is, je nog nooit zoveel hebt gekust als afgelopen jaar. Fijne feestdagen en een voorspoedig 2021.

 3. Dank voor deze mooie wens! Voor jullie en met jullie hoop ik op betere tijden, waarin we nog meer dan het afgelopen jaar de waarden gaan herontdekken van zoveel ‘vanzelfsprekende’, simpele zaken waarin het ware geluk schuilt. Heb het goed samen!

 4. Hans Warmenhoven

  Bij deze een onbesmuikte wens voor 2021, het wordt vast anders dan 2020 en sluit me graag bij julie woorden aan. Gaan we de verspreiding onder de knie krijgen, zal het vaccin de angel uit het Covid virus halen?
  Hopelijk in goede gezondheid meer bewegingsvrijheid voor iedereen.
  Dan wordt de camper weer de camper ipv een quarantaine mobiel.
  Alle goeds en stay well.
  Hartelijke groet,
  Hans&Anna

 5. Wim Thys

  Ja dat is een mooie wens. Het doet ons allen finaal deugd opnieuw te beseffen hoe mooi het leven was in het “oude normaal”.

Reacties zijn gesloten.