Onze e-reisgids Costa de la Luz Zuid ook beschikbaar als pdf

Ons e-book over de Costa de la Luz is bijna af. Je ziet hier het ruwe ontwerp in ons opmaakprogramma.
Hier zie je ons opmaakprogramma waarmee de Pdf van Costa de la Luz werd opgemaakt.

We zijn eruit. Onze e-reisgids over de Costa de la Luz Zuid, het onontdekte Spanje is vanaf nu in pdf-formaat te koop via www.Boekenbestellen.nl. Deze vorm is bijna gelijk aan de Apple-versie die wij eerder hebben gemaakt. Dit levert geen kwaliteitsverlies op. Al het andere dat we geprobeerd hebben wel. En dat willen we jullie, maar ook onszelf niet aandoen.

Géén Epub-bestand. Helaas…

Dagen zijn we ermee bezig geweest. Wat zeg ik, weken. En jawel het lukte. De vormgeving zag er zelfs uit zoals we het voor ogen hadden. Ondanks het ongelofelijk lastige epub-bestand. Dus ja, we waren in joepie-stemming… Maar toen bleek dat bestand meer dan 2GB was. Dat krijgen wij niet doorgestuurd en jullie niet gedownload. Mineurstemming in camper Smuikje. Al dat zwoegen aan deze reisgids voor niks geweest.

.

Costa de La Luz Zuid ★★★★★ (Nederland) by Dexter 550

Een hele mooie e-reisgids voor camperaars. Compleet en informatief, gedetailleerd met duidelijke plattegronden en mooie foto’s. Het maakt me nieuwsgierig, wij gaan zeker dit gebied bezoeken.

Toch willen we ook graag Android-gebruikers en andere computer- en tabletlezers de mogelijkheid bieden onze e-reisgids over Costa de la Luz Zuid te kopen, te lezen én vooral te gebruiken.

Voor e-readers is het minder geschikt, omdat die al de 840 kleurfoto’s, plattegronden en andere illustraties zwart-wit maken. Het kan wel, maar echt mooi wordt het niet. Ook kunnen e-readers de letters niet groter en kleiner maken. De gids is trouwens 263MB groot. Dat is wel handig om te weten voor het downloaden. Je kunt dat het beste doen op een plek waar je een goede wifi-verbinding hebt.

Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina’s vakantieplezier, talloze foto’s, en tientallen informatieve kaarten. Bron: NKC Kampeerauto, nr 7 – 2018

Voor al die anderen die dat wel kunnen met hun tablet, mobiele telefoon, laptop of vaste computer hebben we nu een ebook in pdf beschikbaar. Deze digitale reisgids biedt niet alleen 850 illustraties, maar ook 488 pagina’s over alle Spaanse kustplaatsen vanaf Tarifa tot en met natuurpark Doñana bij Sanlúcar de Barrameda. De gids kost 16,99 euro. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven. Laat ons vooral weten wat jullie ervan vinden. We zijn gek op positieve kritiek.

Advertentie: e-reisgids Costa de la Luz Zuid (Apple-Pdf)
Ontdek het onbekende Spaanse zuiden met lege stranden, heerlijke natuur, authentieke steden (Cádiz, Jerez, El Puerto en San Fernando) en lekker eten. Volgens Lonely Planet een van de top-10 regio’s in de wereld.
Prijs 20,99 euro, 488 pagina’s, 850 foto’s en 3 filmpjes. Meer info over e-reisgids? klik hier
Interesse? Ga dan naar: Apple Book Store Of: Boekenbestellen.nl (Pdf)

iTunes-recensie

Het boek staat nu in de digitale etalage van iBooks van Apple. Om jullie een beetje idee van de reacties van iTunes-iBooks-lezers te geven, hebben we een bloemlezing op deze pagina geplaatst:

Costa de la Luz Zuid ★★★★★ (Nederland) by AlieSpanje
Ik heb wel eens rondgedwaald in steden als Jerez de la Frontera. Ik zou er zeker meer aan gehad hebben als ik het E-book Costa de la Luz Zuid bij de hand had gehad van Janine Stougie en Walter Devenijns. Super gedetailleerd, mooie foto’s verwijzingen naar plekken die anders moeilijke te vinden zijn in een land waar bewegwijzering niet op 1 staat.
En omdat niemand zin heeft te betalen voor een gebied waar je helemaal niet komt zijn ook delen te koop. Super sympatico! Nu snel verder lezen want dit boek is ook prima geschikt om bij weg te dromen als je even niet daar bent. Verheug me nu al op het volgende deel.
Zo moet een toeristische gids gemaakt worden. ★★★★★ (België) by WillemThs
Toen ik vernam wat deze twee journalisten van plan waren was ik zeer sceptisch. Maar het resultaat is een bijzonder rijk geïllustreerde gids met teksten die niet door toeristische diensten werden ingefluisterd. Deze mensen deden bljkbaar erg veel moeite om een gids te maken van een relatief onbekend stuk Spanje.
Nu blijken ook de grote voordelen van digitaal publiceren. Het komt op geen pagina meer aan. Een foto kan er altijd nog bij. Ik betaal met veel plezier voor een dergelijk werk. En ik hoop dat gans Spanje snel coveren. En tegenover de vele zogezegd gratis apps heeft dit boek ook nog eens het voordeel dat je nergens met ongevraagde advertenties wordt geconfronteerd.
Scroll naar boven